Logo
+31 (0) 167 44 05 00

WE SPELEN ONS OVERAL IN DE KIJKER ÉN BIEDEN EEN UNIEKE STARTBONUS

“Met echt een minimaal personeelsverloop in 15 jaar tijd mogen we ons gelukkig prijzen,” zegt Marinus de Bruijn. “Als je kiest voor FoodeQ, dan kiezen wij voor jou en gaan we ervoor. Dat betekent dat we naast de dagelijkse uitdaging alle ruimte bieden om opleidingen te volgen en bijvoorbeeld ook de kans om intern door te groeien. Daar hebben we hier talloze voorbeelden van rondlopen.” Op de speciale website – ‘Werken bij FoodeQ’ – die momenteel wordt gebouwd en eerdaags wordt gelanceerd, komen collega’s aan het woord die hun eigen carrièrepad hebben uitgestippeld en vertellen waarom het zo leuk is om bij FoodeQ te werken. “Met plezier vertellen we dat ook tijdens een vrijdagmiddagborrel. Als je net als wij een passie hebt voor techniek, of denkt bij ons te passen, stap dan gewoon een keer binnen om sfeer te proeven.” Dat kan ook op 18 oktober, want dan doet FoodeQ mee aan ‘Kijk binnen bij bedrijven’ en dat is wellicht nog net iets laagdrempeliger.

Weinig verloop dus en we weten ook met regelmaat nieuwe mensen aan te trekken zodat we de omzetgroei in goede banen kunnen leiden. “Daar doen we dan ook heel veel voor,” vertelt Iris van Dijke die samen met Ilse Zuijkerbuijk een programma heeft uitgewerkt om actiever dan ooit mensen te werven én te behouden. “We onderhouden nauwe banden met opleidingsinstituten in de regio en hebben altijd wel enkele stagiairs rondlopen. Dat doen we omdat we het belangrijk vinden dat er voldoende interessante stageplekken zijn voor studenten. Hier worden ze serieus begeleid en krijgen ze de kans om zich vast te bijten in een eigen project. Van het een komt het ander, want het komt regelmatig voor dat iemand na zijn studie hier in dienst komt zoals recentelijk weer een afstudeerder die hier is gestart als engineer. Daarnaast zijn er op 1 juli nog twee engineers begonnen net als een voorman expeditie, dus we weten ze te vinden maar we hebben er nog meer nodig.” Alle vacatures en functiebeschrijvingen zijn te vinden op de website. Voor mensen die nu kiezen voor FoodeQ ligt er dit jubileumjaar een bonus van twee maandsalarissen te wachten die het extra aantrekkelijk maakt om snel te starten.

Iris: “Om mensen te attenderen op een baan bij FoodeQ hebben we als ludieke actie aan het begin van de schoolvakantie twee avonden lang de stempelpost van de Voverdi Fietsdriedaagse bemand of bevrouwd.” Alles om FoodeQ als werkgever op de (stempel)kaart te zetten. Om FoodeQ bij een breed publiek te promoten, rijdt er vanaf nu ook een in stijl gewrapte FoodeQ truck rond als rijdend visitekaartje. Zin in een baan met toekomst bij een bedrijf dat van succes trilt op zijn grondvesten? Mail aan hr@foodeq.nl.

Volg ons op LinkedIn