Logo
+31 (0) 167 44 05 00

Zeeftrillers Zeven

Er zijn verschillende redenen waarom voedingsproducten gezeefd moeten worden. Over het algemeen moet het sorteren middels zeeftechniek worden uitgevoerd, omdat het product dient te voldoen aan klantspecifieke eisen en wensen en dat vereist dus maatwerk. Het zeven met een triller van FoodeQ staat garant voor een perfect resultaat!

Het te verwerken product, soms in poedervorm, kan via een gesloten aanvoer in de afgesloten trilinrichting worden aangevoerd. De trilbeweging zorgt ervoor dat brokken kapotbreken en dus door de zeef valt en klaar is voor verdere verwerking. Er zijn verschillende ontwerpen mogelijk, denk hierbij aan een gesloten buistriller of een brede zeeftriller met deksels.

Functionele toepassing van zeeftrillers:

De zeeftrillers kunnen worden gebruikt voor het zeven van de volgende (soorten) producten:

Neem voor meer informatie contact op met onze verkoopafdeling, of bekijk onderstaand de zeeftrillers die FoodeQ heeft ontwikkeld.

Verwijder filters

TRILTECHNIEKZeeftriller

Zeeftrillers worden in alle soorten en maten gebouwd om stoffen van elkaar te scheiden zoals snoepjes uit zetmeel na een gietmachine.

TRILTECHNIEKSpanzeeftriller

Spanzeeftrillers worden in alle soorten en maten gebouwd als toevoer (distributie) van achterliggende machines zoals optische sorteerders, drogers of vriestunnels.

TRILTECHNIEKDoseertriller met zeefdek

Doseertrillers worden in alle soorten en maten gebouwd als toevoer van applicaties waar een geleidelijke dosering gewenst is.

TRILTECHNIEKDichte stortgoedtriller

Dichte stortgoedtrillers worden in alle soorten en maten gebouwd om producten van A naar B te transporteren, te zeven en/of te verdelen.