Logo
+31 (0) 167 44 05 00

Ontvettingstrillers Ontvetten

Wanneer producten uit een bakoven komen, blijft er onvermijdelijk olie of vet op de gefrituurde producten achter. Een triltransporteur met heat tracing van FoodeQ kan, terwijl de producten trillend getransporteerd worden, olie en vet van de producten verwijderen. Een belangrijk bijkomend voordeel van deze heat tracing triltechniek is dat het vet of de olie weer hergebruikt kan worden in de bakoven(s). Op deze wijze bespaart u op de productiekosten.

Functionele toepassing van ontvettingstrillers:

Ontvettingstrillers kunnen worden gebruikt voor het verwijderen van vet en olie van alle gefrituurde producten.

Neem voor meer informatie contact op met onze verkoopafdeling, of bekijk onderstaand de ontvettingstrillers die FoodeQ heeft ontwikkeld.

Verwijder filters
FoodeQ Engineering - Aura

PROCESSINGAURA® olie-terugwinsysteem

De AURA® is een uiterst effectief systeem voor de terugwinning van frituurolie en is speciaal ontwikkeld voor de productie van gefrituurde aardappelproducten.

TRILTECHNIEKZeeftriller

Zeeftrillers worden in alle soorten en maten gebouwd om stoffen van elkaar te scheiden zoals snoepjes uit zetmeel na een gietmachine.

TRILTECHNIEKSpanzeeftriller

Spanzeeftrillers worden in alle soorten en maten gebouwd als toevoer (distributie) van achterliggende machines zoals optische sorteerders, drogers of vriestunnels.