Over FoodeQ Alles onder één dak

Met triltechniek is het voor ons ooit begonnen, het is één van de vakgebieden waarop FoodeQ excelleert. Op de in jaren opgedane kennis en ervaring bouwen we met passie voort. Het lukt ons telkens weer om, innovatiegedreven als we zijn, met vernieuwende technieken onze klanten te verrassen en nog beter en completer te ontzorgen.

Bij FoodeQ Engineering is alle kennis van triltechniek én bandtransport multidisciplinair onder één dak voor u verzameld. Een ingespeeld team van enthousiaste medewerkers met vele jaren ontwerpervaring staat dagelijks voor een keur aan klanten met raad en daad klaar om waarde toe te voegen aan het (voedsel)bewerkingsproces. Wij voorzien het topsegment van de voedingsmiddelenindustrie van hygiënische, effectieve en intelligente verwerkingsapparatuur. Dat wat wij voor onze klanten bedenken, installeren en onderhouden we ook zelf. Zo heeft u dus één vast aanspreekpunt en bent u verzekerd van een optimale service.

Referenties
  • 24 LANDEN WAARAAN WE LEVEREN

  • 2150 GEPRODUCEERDE TRILLERS WERELDWIJD

  • 25 JAAR ERVARING BINNEN DE VOEDINGSMIDDELEN- INDUSTRIE

  • 16.3 GOOD VIBRATIONS / SECONDE

FoodeQ Engineering

Nieuwste technieken high-end 3D tools

Uiteraard beschikken we bij FoodeQ over high-end 3D ontwerptools, maar met mooie apparatuur alleen kom je er niet. Wij zijn uw proactieve sparringpartner. Alles begint met een idee, met luisteren en inventariseren. Daarna gaan onze engineers aan het werk waarbij de onderlinge kennis wordt gedeeld en dat resulteert in verrassende ontwerpen. Zo zijn we in staat het prestatieniveau van elke productielijn aanzienlijk te verhogen. Wij bewaken de kwaliteit en pas nadat alles uitgebreid is getest, leveren we uit en zorgen we ervoor dat we de machine(s) werkend bij u opleveren en dat ze blijvend performen.

Turnkey complementaire technologieën

We kunnen voor onze relaties het gehele traject verzorgen, van het eerste gesprek tot de finale oplevering. Voor een enkele unit, maar zeker ook voor een turnkeyproject waarin we triltechniek combineren met complementaire technologieën – zoals bandtransport en pompsystemen – bent u bij FoodeQ aan het juiste adres.

Geschiedenis en toekomst

Jaco van der Jagt en Marinus de Bruijn blikken terug én kijken vooruit.

Lees meer
Service FoodeQ

Grensoverschrijdende service

Machines van FoodeQ draaien overal ter wereld en daarom leveren we grensoverschrijdende service

Lees meer
FoodeQ partner VDL

VDL Systems

Maak kennis met één van onze partners.

Lees meer

Vacatures

Wil jij groeien naar grote hoogte? FoodeQ biedt je alle kansen!

Lees meer

Referenties Wij kiezen voor u!

Over het algemeen levert FoodeQ food processing equipment voor de voedingsmiddelenindustrie in West-Europa, maar steeds vaker worden we benaderd door bedrijven uit andere delen van de wereld. Kwaliteit kent geen grenzen en middels ons internationale netwerk hebben we de slagkracht om waar ook ter wereld machines en onderdelen te leveren. Onderstaand treft u een overzicht van een aantal gerenommeerde klanten waarvoor wij – vaak reeds jarenlang – als vaste leverancier mogen optreden.

Bestel ze direct!Reserve onderdelen bestellen?