Logo
+31 (0) 167 44 05 00
FoodeQ processing

Processing equipment

VAN A TOT Z COMPLEET ONTZORGD

Van blancheren en stomen tot en met koelen en vriezen

FoodeQ levert onderhoudsvriendelijke, kostenbesparende totaaloplossingen voor de moderne verwerkende voedingsmiddelenindustrie. Daarbij combineren wij onze expertise op het gebied van tril- en transporttechnologie met de door u gewenste procesfunctionaliteit op het gebied van warmtebehandeling en de bijbehorende koelstappen. Alles wat benodigd is voor een optimaal en langer houdbaar eindproduct.

kleine details, die het echte verschil maken

Onze engineers kennen de details uit ervaring en ontwikkelen en bouwen machines project specifiek en daarmee volgens uw eisen en wensen. Waar standaard niet past, bieden wij naadloos passend maatwerk.

Desgewenst verzorgen wij als turnkey partner ook de installatie en instructie op locatie en het onderhoud. Zo garanderen wij dat u zorgeloos productie kunt draaien. FoodeQ gaat verder waar anderen stoppen en helpt u met energiezuinig, innovatief maatwerk het maximale uit uw product(en) te halen.

ALLE KENNIS ONDER ÉÉN DAK

Food processing is een vak apart. Wij hebben sector- én productkennis, spreken uw taal en hebben de volledige regie in handen. Zo leiden we zelfs de meest complexe projecten - waar ook ter wereld - in goede banen.

INNOVATIEVE TECHNIEKEN

De beste componenten, hoogwaardige materialen en bewezen energiezuinige technologie, dat alles combineren onze engineers tot betrouwbare oplossingen die werken voor u met een minimale Total Cost of Ownership!

MAXIMALE OPERATIONAL EQUIPMENT EFFICTIVENESS

Ongeplande stilstand is kostbaar. Dit is te voorkomen door een intelligent ontwerp, proactief onderhoud én door te kiezen voor een partner als FoodeQ waar het draait om kwaliteit, klantfocus en excellente service.

FoodeQ processing

CREATIVE TECHNOLOGY FOR THE FOOD PROCESSING INDUSTRY

FoodeQ Engineering - Hans Vermeeren sales manager

Meer weten?
Wij helpen u graag!

Contact opnemen