Sorteertrillers Sorteren

Het sorteren met een triller van FoodeQ kan worden uitgevoerd op verschillende manieren en door het toepassen van diverse varianten trillerdekken. Sorteertrillers kunnen door ons worden gebouwd met verschillende uitvoerlagen; één per gesorteerd product. De productuitvoer kan zijwaarts, naar beneden of in de lengte worden toegepast. De breedte, lengte en het aantal lagen kunnen ruim uiteenlopen per triller en een en ander is afhankelijk van het type verwerkte product.

Functionele toepassing van sorteertrillers:

De sorteertrillers kunnen worden gebruikt voor het sorteren/rangschikken van de volgende (soorten) producten:

      

Neem voor meer informatie contact op met onze verkoopafdeling, of bekijk onderstaand de sorteertrillers die FoodeQ heeft ontwikkeld.

Filters verwijderen
H-Flow conveyor

triltechniekH-Flow conveyor

FoodeQ bouwt H-Flow conveyors volgens klantspecifieke eisen en wensen voor het horizontale transport van kwetsbare producten.

Doseertriller met zeefdek

triltechniekDoseertriller met zeefdek

Doseertrillers worden in alle soorten en maten gebouwd als toevoer van applicaties waar een geleidelijke dosering gewenst is.

triltechniekLengtesorteertriller

Lengtesorteertrillers (of korstuksorteertrillers) worden in alle soorten en maten gebouwd voor het uitsorteren van (te) kleine producten uit een productstroom.