FoodeQ presenteert CentreQ®

Het perfecte productieproces voor de voedingsindustrie. In alles wat wij doen, is dát ons streven. FoodeQ koppelt ongeëvenaarde kennis van triltechniek aan innovatieve oplossingen voor food processing. Zo introduceren wij CentreQ®, een baanbrekend monitoringsysteem voor trillers aangedreven door onbalansmotoren.

CentreQ by FoodeQ

Unieke monitoring voor trillers met onbalansmotoren

CentreQ® is uitgerust met Autoscan. Daarmee analyseert de triller zichzelf, om zo te sturen op de trilfrequentie waarvoor hij is ontworpen.

Met Autotune stuurt CentreQ® continu bij naar die ideale trilfrequentie. Zo anticipeert de tool op invloeden als temperatuur, belading en slijtage.

CentreQ® signaleert slijtage en voorkomt dat de triller buiten de toelaatbare grenzen trilt. Zo voorkomen we grote schade en downtime.

Om motorfalen (missynchronisatie) te detecteren, meet CentreQ® de G-krachten in dwarsrichting.

CentreQ by FoodeQ

FoodeQ® Creative technology

CentreQ® is een software tool die het gedrag van de triller meet én bijstuurt. Hij zoekt constant naar de ideale natuurlijke trilfrequentie, om het samenspel te optimaliseren en zo schade en downtime te voorkomen. CentreQ® bewaakt de mechanica en houdt de triller perfect in balans. Daardoor slijten onderdelen veel minder snel en voorkom je (ongepland) onderhoud. Industriële processen wil je pro-actief monitoren, en dat is exact wat CentreQ® doet.

Daarom CentreQ®:

  • Pro-actieve monitoring
  • Minder downtime
  • Meer controle
  • Langere levensduur

CentreQ® The movie

CentreQ the movie

CentreQ® Demo

Meer weten over CentreQ®? Plan nu uw demo in door te mailen naar info@foodeq.nl of te bellen naar 0167-528540.

Neem contact op met Marinus de Bruijn

Meer weten?Wij helpen u graag