Logo
+31 (0) 167 44 05 00
CentreQ by FoodeQ

CentreQ®

UNIEKE MONITORING VOOR TRILLERS

Het perfecte productieproces voor de voedingsindustrie. In alles wat wij doen, is dát ons streven. FoodeQ koppelt ongeëvenaarde kennis van triltechniek aan innovatieve oplossingen voor food processing. Zo introduceren wij CentreQ®, een baanbrekend monitoringsysteem voor trillers aangedreven door onbalansmotoren.

CentreQ® is uitgerust met Autoscan. Daarmee analyseert de triller zichzelf, om zo te sturen op de trilfrequentie waarvoor hij is ontworpen. Met Autotune stuurt CentreQ® continu bij naar die ideale trilfrequentie. Zo anticipeert de tool op invloeden als temperatuur, belading en slijtage. CentreQ® signaleert slijtage en voorkomt dat de triller buiten de toelaatbare grenzen trilt. Zo voorkomen we grote schade en downtime. Om motorfalen (missynchronisatie) te detecteren, meet CentreQ® de G-krachten in dwarsrichting.

CREATIVE TECHNOLOGY

CentreQ® is een software tool die het gedrag van de triller meet én bijstuurt. Hij zoekt constant naar de ideale natuurlijke trilfrequentie, om het samenspel te optimaliseren en zo schade en downtime te voorkomen. CentreQ® bewaakt de mechanica en houdt de triller perfect in balans. Daardoor slijten onderdelen veel minder snel en voorkom je (ongepland) onderhoud. Industriële processen wil je pro-actief monitoren, en dat is exact wat CentreQ® doet.

Waarom CentreQ®:

  • Pro-actieve monitoring
  • Minder downtime
  • Meer controle
  • Langere levensduur
CentreQ by FoodeQ

CentreQ® The Movie

 

CentreQ® Demo

Meer weten over CentreQ®? Plan nu uw demo in door te mailen naar info@foodeq.nl of te bellen naar +31 (0) 167 44 05 00.

Meer weten over CentreQ®?

Wij helpen u graag!

Contact opnemen