Logo
+31 (0) 167 44 05 00

Distributie en voeding van weeg- en inpaksystemen

Triltechniek is de beste oplossing voor productaanvoer voor wegers. De wegers sturen de triller aan om optimaal te “voeden”. Dit kan zowel een lineaire als een multihead-weger zijn.

Juist gedoseerde productaanvoer is essentieel voor wegers omdat er constant voldoende – niet te weinig én niet teveel – producten op de weger aanwezig moeten zijn. Om een gelijk verdeelde productaanvoer te bereiken, kunt u onze multihead-voeder op basis van triltechniek inzetten.
De multihead-voeder kan automatisch starten en stoppen op onevenredige intervallen, zodat de productaanvoer naar de multihead-weger altijd exact volgens de gevraagde hoeveelheid gedoseerd wordt. Natuurlijk kunt u handmatig de instellingen van de multihead-voeder aanpassen, zo kunt u één en dezelfde machine flexibel inzetten voor verschillende (soorten) producten en hoeveelheid.

Functionele toepassing van multihead-voedingstrillers:

Een multihead-voeder kan worden gebruikt voor het aanvoeren van de volgende (soorten) producten:

Neem voor meer informatie contact op met onze verkoopafdeling, of bekijk onderstaand de multihead-voedingstrillers die FoodeQ heeft ontwikkeld.

Verwijder filters

WEGENWeegband

Het robuuste en onderhoudsvriendelijke transportbandsysteem mét opvoermogelijkheden wordt in de weegbanduitvoering door ons uitgerust met een secuur weegsysteem.

DETECTIEMetaaldetectieband

FoodeQ bouwt metaaldetectiebanden geheel volgens klantspecifieke eisen en wensen. Het systeem wordt door ons uitgerust met een detectiesysteem om te voorkomen dat metaaldeeltjes in de voedselketen belanden.

FoodeQ Eqlipse

DOSEREN, WEGEN & AFVULLENEqlipse

De Eqlipse combineert een drietal handelingen - bulk doseren door trilling, wegen én afvullen - in één systeem. De Eqlipse is uitgerust met een doseertriller en een 1-kops weger.

TRILTECHNIEKDistributietriller

Distributietrillers worden in alle soorten en maten gebouwd als toevoer (distributie) van achterliggende machines zoals optische sorteerders, drogers, bakovens, bulkaftapstations of toevoer van wegers.

TRILTECHNIEKMultihead-triller

Multihead-toevoertrillers worden in alle soorten en maten gebouwd als toevoer van multihead-wegers.