Logo
+31 (0) 167 44 05 00

Ontwateringstrillers Ontwateren

In de voedselverwerkende industrie wordt vaak water gebruikt om producten te transporteren en te reinigen. Een ontwateringstriller is een uitstekende technische oplossing om vervolgens het water weer van het product te scheiden. Een ontwateringstriller van FoodeQ is een zeer hygiënische en effectieve oplossing omdat deze triltechniek ervoor zorgt dat water van het product wordt verwijderd. Om het water van de producten te verwijderen wordt de ontwateringstriller uitgerust met ontwateringsdekken die in verschillende soorten geleverd kunnen worden. Het soort dek wordt door ons naar uw wensen uitgerust, passend bij de specificaties van het te verwerken product. De ontwateringsdekken zijn eenvoudig te wisselen zodat de ontwateringstriller voor meerdere soorten producten of zelfs voor compleet andere producten ingezet kan worden.

Functionele toepassing van ontwateringstrillers:

De ontwateringstrillers van FoodeQ kunnen worden gebruikt voor het scheiden van vloeistoffen van de volgende (soorten) producten:

Neem voor meer informatie contact op met onze verkoopafdeling, of bekijk onderstaand de ontwateringstrillers die FoodeQ heeft ontwikkeld.

Verwijder filters

(VER)POMPENFoodeQ W-Flow pompsysteem

Water is, mits goed gestuurd, een ideaal transportmiddel voor voedingsmiddelen. Aardappelschijfjes gedragen zich anders in water dan ‘drijvende’ bladgroente zoals spinazie of boerenkool.

TRILTECHNIEKOntwateringstriller

Ontwateringstrillers worden in alle soorten en maten gebouwd voor het scheiden van water (vloeistof) en product na een pomp of flume transport.

TRILTECHNIEKZeeftriller

Zeeftrillers worden in alle soorten en maten gebouwd om stoffen van elkaar te scheiden zoals snoepjes uit zetmeel na een gietmachine.

TRILTECHNIEKSpanzeeftriller

Spanzeeftrillers worden in alle soorten en maten gebouwd als toevoer (distributie) van achterliggende machines zoals optische sorteerders, drogers of vriestunnels.