Logo
+31 (0) 167 44 05 00
Machines FoodeQ

Machines

Worldclass vibratory technology

FoodeQ levert een uitgebreid productgamma aan hoogwaardige triltransporteurs en trillers voor de voedselverwerkende industrie. Alles op basis van eigen ontwikkeling. Welke functionaliteit u ook wenst, wij ontwerpen én installeren het voor u. Dat kan betekenen dat onze engineers van scratch af aan gaan tekenen, maar vaak komt het neer op een aanpassing op, of een doorontwikkeling van machines die wij eerder hebben ontworpen voor onze klanten.

“Creative technology for the food processing industry.”

Met triltechniek is het in 2008 ooit allemaal begonnen, maar we doen inmiddels heel veel meer. Wij zijn desgewenst uw turnkeypartner voor de complete productielijn, want ook op het gebied van bandtransport en pompsystemen hebben we onze sporen ruimschoots verdiend. Wij zorgen voor de ideale mix. Uw totale project is bij ons in goede handen en ook na oplevering staat ons team voor u klaar voor onderhouds-, service- en garantiewerk.

Verwijder filters

STOMEN/BLANCHERENBandstomer/blancheur

Onze bandstomers zijn bijzonder energie-effectief doordat de stoom dusdanig regelbaar is dat er geen overmaat gebruikt hoeft te worden.

(VER)POMPENFoodeQ W-Flow pompsysteem

Water is, mits goed gestuurd, een ideaal transportmiddel voor voedingsmiddelen. Aardappelschijfjes gedragen zich anders in water dan ‘drijvende’ bladgroente zoals spinazie of boerenkool.

WEGENWeegband

Het robuuste en onderhoudsvriendelijke transportbandsysteem mét opvoermogelijkheden wordt in de weegbanduitvoering door ons uitgerust met een secuur weegsysteem.

DETECTIEMetaaldetectieband

FoodeQ bouwt metaaldetectiebanden geheel volgens klantspecifieke eisen en wensen. Het systeem wordt door ons uitgerust met een detectiesysteem om te voorkomen dat metaaldeeltjes in de voedselketen belanden.

SPREIDENFoodeQ Hexfeeder Pro

FoodeQ bouwt de compacte HexFeeder Pro volgens klantspecifieke eisen en wensen voor het snel van smal naar breed spreiden van knolvormige producten.