Logo
+31 (0) 167 44 05 00
Machines FoodeQ

Machines

WORLDCLASS VIBRATORY TECHNOLOGY

FoodeQ levert een uitgebreid productgamma aan hoogwaardige triltransporteurs en trillers voor de voedselverwerkende industrie. Alles op basis van eigen ontwikkeling. Welke functionaliteit u ook wenst, wij ontwerpen én installeren het voor u. Dat kan betekenen dat onze engineers van scratch af aan gaan tekenen, maar vaak komt het neer op een aanpassing op, of een doorontwikkeling van machines die wij eerder hebben ontworpen voor onze klanten.

Creative technology for the food processing industry.

Met triltechniek is het in 2008 ooit allemaal begonnen, maar we doen inmiddels heel veel meer. Wij zijn desgewenst uw turnkeypartner voor de complete productielijn, want ook op het gebied van bandtransport en pompsystemen hebben we onze sporen ruimschoots verdiend. Wij zorgen voor de ideale mix. Uw totale project is bij ons in goede handen en ook na oplevering staat ons team voor u klaar voor onderhouds-, service- en garantiewerk.

Verwijder filters
FoodeQ vriestunnel

PROCESSINGVriestunnel

De FoodeQ vriestunnel is ontworpen in lijn met maximaal oog voor hygiëne en reinigbaarheid. Zoals bij ieder project worden ook de vriestunnels ontworpen in nauwe samenspraak met de klant, rekening houdend met specifieke procesparameters, gewenste lay out en beschikbare fabrieksruimte.

Vriestunnel FoodeQ Engineering

PROCESSINGKoeltunnel

De FoodeQ koeltunnel is op basis van onze jarenlange praktijkervaring ontworpen in lijn met de meest strikte normen voor hygiënisch ontwerp. De robuuste ontwerpcriteria en flexibel aan te sturen procescomponenten zorgen voor optimale efficiency en lage operationele kosten.

FoodeQ Engineering - Aura

PROCESSINGAURA® olie-terugwinsysteem

De AURA® is een uiterst effectief systeem voor de terugwinning van frituurolie en is speciaal ontwikkeld voor de productie van gefrituurde aardappelproducten.

STOMEN/BLANCHERENBandstomer/blancheur

Onze bandstomers zijn bijzonder energie-effectief doordat de stoom dusdanig regelbaar is dat er geen overmaat gebruikt hoeft te worden.

(VER)POMPENFoodeQ W-Flow pompsysteem

Water is, mits goed gestuurd, een ideaal transportmiddel voor voedingsmiddelen. Aardappelschijfjes gedragen zich anders in water dan ‘drijvende’ bladgroente zoals spinazie of boerenkool.