kennis borgen en kennis delen Pragmatisch projectmanagement

In feite is iedere opdracht een project en daarom wordt aan elke opdracht een projectverantwoordelijke projectmanager gekoppeld. Dat kan, wanneer het om de ontwikkeling van een enkele unit gaat, de engineer zijn die in dat geval een dubbelrol heeft. De projectmanager ontwerpt én ondersteunt bij óf verzorgt zelf de finale installatie waarbij hij ervoor waakt dat alles exact conform afspraak wordt opgeleverd. Hij is uw eerste aanspreekpunt, maar hij wordt ondersteund door een vaste back-up. Omdat alle informatie over klant en project in één systeem wordt vastgelegd, kunt u ervan op aan dat ook in de toekomst eventuele modificaties eenvoudig zijn te realiseren. Hetzelfde informatiesysteem wordt gebruikt voor support- en onderhoudsdoeleinden.

Lees meer

Turnkeyprojecten waarbij wij u op alle fronten ontzorgen

Vrijwel altijd is een door ons ontworpen machine onderdeel van een groter geheel en daarom is het zaak dat wij zorgen dat alles vlekkeloos op elkaar aansluit. Daar houden wij rekening mee tijdens het ontwerpproces, waarbij wij binnen een 3D-model onze machine(s) inpassen. Passen én plaatsen moet in één adem samengaan en dat is onze verantwoordelijkheid!

Uiteraard werken wij samen met uw andere leveranciers en stemmen de werkzaamheden in goed onderling overleg op elkaar af. Bij voorkeur hebben wij de overall eindverantwoordelijkheid. Wij kunnen het complete project turnkey voor u ontwikkelen, ontwerpen, bouwen en installeren, inclusief hoppers, subframes, platformen en andere transporteurs.

Wij gaan verder waar anderen stoppen! Hoe complexer, hoe leuker, want wij houden van een gezonde uitdaging. Onze gecertificeerde specialisten hebben ruime praktijkervaring en staan garant voor een vlekkeloze oplevering van uw project. Wij zorgen voor productielijnen die perfect aansluiten bij uw productieprocessen en ondernemingsdoelstellingen nu én in de toekomst.

Triltechniek FoodeQ

FoodeQ - alles onder één dak

Met triltechniek is het voor ons ooit begonnen, het is één van de vakgebieden waarop FoodeQ excelleert.

Lees meer

Een project starten?Neem contact op