Logo
+31 (0) 167 44 05 00

Spreidtrillers Spreiden

Triltransporteurs zijn bij uitstek geschikt om producten van een smalle transporteur op een bredere machine – tot wel vijf keer zo breed – te (ver)spreiden. Heel vaak spreiden we op een brede band om te drogen, te frituren of te koelen/vriezen. Zo zorgen we voor een evenredig verdeelde productstroom zonder risico op beschadigingen of vervuiling van het product. Bovendien worden onze triltransporteurs ingezet om een hoek van 90° in een productielijn te creëren.

Functionele toepassing van spreidtrillers:

Spreid- en verdeeltrillers kunnen worden gebruikt voor het spreiden/verdelen van de volgende (soorten) producten:

Neem voor meer informatie contact op met onze verkoopafdeling, of bekijk onderstaand de spreid- en verdeeltransporteurs die FoodeQ heeft ontwikkeld.

Verwijder filters

SPREIDENFoodeQ Hexfeeder Pro

FoodeQ bouwt de compacte HexFeeder Pro volgens klantspecifieke eisen en wensen voor het snel van smal naar breed spreiden van knolvormige producten.

TRILTECHNIEKDwarsverdeeltriller

Dwarsverdeeltrillers worden in alle soorten en maten gebouwd voor het spreiden van een productstroom van smal naar (heel) breed als toevoer van achterliggende machines of banden.

TRILTECHNIEKSpreidtriller

Spreidtrillers worden in alle soorten en maten gebouwd voor het spreiden van een productstroom van smal naar breed - of breed naar smal - als toevoer van achterliggende machines of banden.

TRILTECHNIEKVerdeeltriller

Verdeeltrillers worden in alle soorten en maten gebouwd als toevoer (distributie) van achterliggende machines waarbij de gehele productstroom verdeeld moet worden in meerdere deelstromen.

TRILTECHNIEKDichte stortgoedtriller

Dichte stortgoedtrillers worden in alle soorten en maten gebouwd om producten van A naar B te transporteren, te zeven en/of te verdelen.