Logo
+31 (0) 167 44 05 00
FoodeQ Engineering

Machines

WORLDCLASS VIBRATORY TECHNOLOGY

FoodeQ levert een uitgebreid productgamma aan hoogwaardige triltransporteurs en trillers voor de voedselverwerkende industrie. Alles op basis van eigen ontwikkeling. Welke functionaliteit u ook wenst, wij ontwerpen én installeren het voor u. Dat kan betekenen dat onze engineers van scratch af aan gaan tekenen, maar vaak komt het neer op een aanpassing op, of een doorontwikkeling van machines die wij eerder hebben ontworpen voor onze klanten.

Creative technology for the food processing industry.

Met triltechniek is het in 2008 ooit allemaal begonnen, maar we doen inmiddels heel veel meer. Wij zijn desgewenst uw turnkeypartner voor de complete productielijn, want ook op het gebied van bandtransport en pompsystemen hebben we onze sporen ruimschoots verdiend. Wij zorgen voor de ideale mix. Uw totale project is bij ons in goede handen en ook na oplevering staat ons team voor u klaar voor onderhouds-, service- en garantiewerk.

Remove filters

VIBRATORY TECHNOLOGYLANE SPREADER

We build lane spreaders – to split the product flow in several sub streams – in all shapes and sizes as distribution feed for the rest of the line of machinery like bean tippers, slicers, sliver removers and optical sorting machines.

VIBRATORY TECHNOLOGYSHAKER

FoodeQ designs and builds professional shakers exactly according to our customers’ requirements and wishes for a wide range of products and purposes.

BELT CONVEYORSINCLINED BELTS

Inclined belts come in many shapes and sizes, and we use them as a basic method to move food products between processes on the production line over the required distance and to span height differences.

BELT CONVEYORSZ BELT CONVEYORS

We use Z belt conveyors, which feature both an upward and downward angle, as a basic method to move food products between processes on the production line over the required distance, and to span height differences.

BELT CONVEYORSTROUGHED BELTS

We use troughed belts as a basic method to move food products a longer distance between processes on the production line.