Logo
+31 (0) 167 44 05 00
FoodeQ diverse items voor testlijn

Projectmanagement

Diverse items voor testlijn

De vraag van de klant

De klant vroeg een oplossing voor een op maat gemaakte combinatie van 3 bandblancheurs, een project specifieke flume goot en diverse op maat gemaakte trillers voor een lijn met beperkte capaciteit maar met volledige functionaliteit. Daarnaast was er behoefte aan een vriezer die de klant de gelegenheid geeft om allerlei scenario’s te realiseren.

Hoe FoodeQ deze vraag heeft opgepakt

FoodeQ is sterk in het project specifiek ontwerpen van machines. De periferie en werkwijze van de klant worden door FoodeQ meegenomen in het ontwerp van de machine. Ook bij dit project zijn we het gesprek aangegaan met alle geledingen van de klant en in samenspraak zijn we tot een prachtige opzet gekomen die past in de beschikbare ruimte, functioneel maximale flexibiliteit geeft en heel goed reinigbaar is in verband met frequente receptwisselingen. Ook de ontwaterings-diptriller met dump optie en ontvettingstriller hebben flexibele functionaliteit in het ontwerp.

Hoe dit project de klant verder helpt

De lijn heeft de volledige, makkelijk aanpasbare functionaliteit op beperkte schaal, wat de klant ongekende proces mogelijkheden biedt. Daarnaast heeft FoodeQ weer laten zien ook complexere installaties qua ruimte en tijd, veilig en soepel uit te kunnen voeren, zodat de klant volgens planning zijn installatie gebruiksklaar kan hebben.Projectmanagement