Logo
+31 (0) 167 44 05 00

Nieuwsbericht

H-FLOW IS ONZE OPLOSSING VOOR TRANSPORT VAN KWETSBARE PRODUCTEN

Triltechnologie is ideaal voor het transport van voedingsmiddelen, maar heel kwetsbare producten vragen om een rustiger wijze van transporteren. “De H-Flow past perfect in ons portfolio,” zegt Piet Oostdijk, “omdat hiermee producten door de traploos instelbare horizontale heen-en-terugbeweging als het ware vooruit geschoven worden.” De techniek is niet nieuw, maar de engineers van FoodeQ hebben het product doorontwikkeld en kunnen het naar wens van de klant modificeren zodat het exact past in elke productieomgeving.
“De H-Flow heeft vele voordelen. Het is uitermate geschikt  om te bufferen, het product koekt niet aan en er is minder kans op productbeschadiging. De gelijkmatige horizontale flow maakt ook dat gemende producten – zoals kruidenmengsels – niet ‘ontmengen’. Naast transporteren kunnen er ook andere functies toegevoegd worden zoals zeven, spreiden, scheiden etc.

De productsheet op onze website toont de specificaties, maar we passen de oplossing op verzoek aan elke klantwens aan. Interesse? Met plezier kom ik bij u aan tafel om kennis te maken en de ins & outs met u te bespreken.”

Volg ons op LinkedIn