Triltechniek is een doeltreffende manier om producten te transporteren binnen de muren van een voedselverwerker.
Triltransporteurs kunnen worden ingezet om allerlei voedselproducten op een zeer hygiënische en efficiënte wijze te transporteren.
In de voedselverwerkende industrie wordt vaak water gebruikt om producten te transporteren en te reinigen.
Een ontwateringstriller is een uitstekende technische oplossing om vervolgens het water weer van het product te scheiden.
Er zijn verschillende redenen waarom voedingsproducten gezeefd moeten worden.
Over het algemeen moet het sorteren middels zeeftechniek worden uitgevoerd, omdat het product dient te voldoen aan klantspecifieke eisen en wensen en dat vereist dus maatwerk.
Het sorteren met een triller van FoodeQ kan worden uitgevoerd op verschillende manieren en door het toepassen van diverse varianten trillerdekken.
Sorteertrillers kunnen door ons worden gebouwd met verschillende uitvoerlagen; één per gesorteerd product.
Triltransporteurs zijn bij uitstek geschikt om producten van een smalle transporteur op een bredere machine - tot wel vijf keer zo breed - te (ver)spreiden.
Heel vaak spreiden we op een brede band om te drogen, te frituren of te koelen/vriezen.
Wanneer producten uit een bakoven komen, blijft er onvermijdelijk olie of vet op de gefrituurde producten achter.
Een triltransporteur met heat tracing van FoodeQ kan, terwijl de producten trillen getransporteerd worden, olie en vet van de producten verwijderen.
Triltechniek is een uitstekende oplossing voor het doseren van producten.
Een belangrijk voordeel van triltechniek is dat het product niet zal beschadigen vanwege de vibraties wanneer bijvoorbeeld uit een buffer of een hopper wordt getrild.
Triltechniek is de beste oplossing voor productaanvoer voor wegers.
De wegers sturen de triller aan om optimaal te “voeden”. Dit kan zowel een lineaire als een multihead-weger zijn.
Triltechniek is een doeltreffende manier om producten te transporteren binnen de muren van een voedselverwerker.
Triltransporteurs kunnen worden ingezet om allerlei voedselproducten op een zeer hygiënische en efficiënte wijze te transporteren.
In de voedselverwerkende industrie wordt vaak water gebruikt om producten te transporteren en te reinigen.
Een ontwateringstriller is een uitstekende technische oplossing om vervolgens het water weer van het product te scheiden.
Er zijn verschillende redenen waarom voedingsproducten gezeefd moeten worden.
Over het algemeen moet het sorteren middels zeeftechniek worden uitgevoerd, omdat het product dient te voldoen aan klantspecifieke eisen en wensen en dat vereist dus maatwerk.
Het sorteren met een triller van FoodeQ kan worden uitgevoerd op verschillende manieren en door het toepassen van diverse varianten trillerdekken.
Sorteertrillers kunnen door ons worden gebouwd met verschillende uitvoerlagen; één per gesorteerd product.
Triltransporteurs zijn bij uitstek geschikt om producten van een smalle transporteur op een bredere machine - tot wel vijf keer zo breed - te (ver)spreiden.
Heel vaak spreiden we op een brede band om te drogen, te frituren of te koelen/vriezen.
Wanneer producten uit een bakoven komen, blijft er onvermijdelijk olie of vet op de gefrituurde producten achter.
Een triltransporteur met heat tracing van FoodeQ kan, terwijl de producten trillen getransporteerd worden, olie en vet van de producten verwijderen.
Triltechniek is een uitstekende oplossing voor het doseren van producten.
Een belangrijk voordeel van triltechniek is dat het product niet zal beschadigen vanwege de vibraties wanneer bijvoorbeeld uit een buffer of een hopper wordt getrild.
Triltechniek is de beste oplossing voor productaanvoer voor wegers.
De wegers sturen de triller aan om optimaal te “voeden”. Dit kan zowel een lineaire als een multihead-weger zijn.
Om ons 10-jarig bestaan in 2019 en onze groei over de afgelopen jaren goed weer te geven hebben we een jubileummagazine uitgegeven. Naast artikelen over de start van FoodeQ, de toekomstvisie en het fijne team van collega’s, hebben diverse klanten en leveranciers een mooie bijdrage geleverd aan het magazine door hun verhalen over samenwerkingen met FoodeQ te vertellen. Wij kunnen niets anders dan trots zijn op het prachtige magazine dat er inmiddels ligt.
Doordat we dit magazine geheel in eigen beheer hebben geproduceerd, is het ons gelukt om de kosten lager te houden begroot. Het hiermee bespaarde geld inclusief de ontvangen donaties rondom ons jubileum, schenken we aan Make-a-Wish Nederland. Make-a-Wish is een non-profit organisatie die al het geld gebruikt om de (laatste) hartenwensen van ernstig zieke kinderen in vervulling te laten gaan.
Lees het FoodeQ jubileum Magazine online.
Bent u na het lezen van ons magazine enthousiast geworden, en zou u het leuk vinden om ook met ons gezamenlijke succesverhaal op onze website te staan, dan horen we dit uiteraard graag van u.
Ook als u het magazine in hardcopy versie wenst te ontvangen, dan verzoeken we u dit aan te geven via iris@foodeq.nl, wij zorgen er dan voor dat u spoedig een exemplaar ontvangt.