Logo
+31 (0) 167 44 05 00

Nieuwsbericht

FoodeQ jubileum magazine

Om ons 10-jarig bestaan in 2019 en onze groei over de afgelopen jaren goed weer te geven hebben we een jubileummagazine uitgegeven. Naast artikelen over de start van FoodeQ, de toekomstvisie en het fijne team van collega’s, hebben diverse klanten en leveranciers een mooie bijdrage geleverd aan het magazine door hun verhalen over samenwerkingen met FoodeQ te vertellen. Wij kunnen niets anders dan trots zijn op het prachtige magazine dat er inmiddels ligt.

Doordat we dit magazine geheel in eigen beheer hebben geproduceerd, is het ons gelukt om de kosten lager te houden begroot. Het hiermee bespaarde geld inclusief de ontvangen donaties rondom ons jubileum, schenken we aan Make-a-Wish Nederland. Make-a-Wish is een non-profit organisatie die al het geld gebruikt om de (laatste) hartenwensen van ernstig zieke kinderen in vervulling te laten gaan.

Lees het FoodeQ jubileum Magazine online.

Bent u na het lezen van ons magazine enthousiast geworden, en zou u het leuk vinden om ook met ons gezamenlijke succesverhaal op onze website te staan, dan horen we dit uiteraard graag van u.

Ook als u het magazine in hardcopy versie wenst te ontvangen, dan verzoeken we u dit aan te geven via iris@foodeq.nl, wij zorgen er dan voor dat u spoedig een exemplaar ontvangt.

Volg ons op LinkedIn