Logo
+31 (0) 167 44 05 00

FOODEQ ENGINEERING GROEIT EN JIJ KUNT MEEGROEIEN

Met passie voor techniek werken we aan creatieve oplossingen voor de voedselverwerkende industrie.

In 2019 vierden we groots ons 10-jarig bestaan in het toen spiksplinternieuwe pand aan de Warwickstraat in Steenbergen. Sindsdien is het hard gegaan. De omzet is verdubbeld en dat geldt ook voor de personele bezetting. We groeien door en dus willen we ons team op alle posities verder versterken; van een office-assistent tot en met servicemedewerkers, engineers en projectmanagers. Houd je van een uitdaging en dagelijks sparren met bevlogen collega’s? Dan ben je bij ons helemaal op je plek.

Triltechniek is één van de vakgebieden waarop FoodeQ excelleert. Dát is waar het ooit mee begon en onze trillers worden wereldwijd toegepast, maar we leveren ook steeds vaker complete lijnen inclusief bakovens, koel- en vriestunnels, weeg- en afvulsystemen etc. Want onze klanten – van grote groenteverwerkers tot snoepproducenten en frietfabrieken – waarderen onze (sector)kennis en klantfocus waardoor we in staat zijn te voorzien in alle gewenste functionaliteit. Alles wat we leveren, wordt door onze eigen engineers ontworpen met een scherp oog voor maximale hygiëne, onderhoudsvriendelijkheid en duurzaamheid.

Gezonde work-lifebalance en balans tussen talent met groeipotentieel en ervaren collega’s

Als erkend leerbedrijf begeleiden we elk jaar enkele stagiairs. Vaak bevalt dat over en weer zo goed, dat ze daarna in vaste dienst komen. Daarnaast weten ook doorgewinterde specialisten ons te vinden. We willen je wel waarschuwen, als je eenmaal aan boord bent dan wil je waarschijnlijk nooit meer weg. Je krijgt namelijk alle ruimte om opleidingen te volgen en (door) te groeien. Daar hebben we mooie voorbeelden van rondlopen. Benieuwd naar hun verhalen en de onbegrensde mogelijkheden? Kom eens langs om kennis te maken op de gezellige vrijdagmiddagborrel, of kijk direct op de website naar de vacatures en verleg je grenzen!

Platte organisatie waar je nog echt wordt gehoord

Wij worden enthousiast van mensen die in staat zijn out-of-the-box te denken, mensen die meedenken en vooruit willen. We weten wat het is om samen de schouders eronder te zetten, om te pieken als het moet én te genieten als het kan. Ontspannen? Lunchen met je collega’s in de sfeervol ingerichte kantine en aansluitend een potje poolbiljart of flipperen. Door het jaar heen organiseren we leuke (teambuilding)activiteiten. Zo fietsen we met een aantal wielerfanaten de Koos Moerenhout Classic, we vieren uitgebreid Sinterklaas en Kerstfeest en dit jaar gaan we met het voltallige personeel plus aanhang naar Groots met een zachte G van Guus Meeuwis. Ben jij klaar voor Groots met een grote Q?

Volg ons op LinkedIn