Logo
+31 (0) 167 44 05 00
FoodeQ services

COMMISSIONING IS EEN VAK APART EN DAT VRAAGT OM EEN DEDICATED SPECIALIST

Dat wat je zelf bedenkt uiteindelijk ook zelf werkend opleveren in de praktijk is eigenlijk het mooiste wat er is. Het is een samenspel van engineers en monteurs, met als eindresultaat een tevreden klant. “Zo werkt het bij ons al jaren en dat blijven we daar waar het kan ook zeker zo doen, want daar zit toch ook een belangrijk deel van onze kracht. Omdat onze projecten echter steeds omvangrijker worden, zeker aan processingkant, willen we ons team gaan uitbreiden met een dedicated commissioning engineer. Het aantal opdrachten is de afgelopen drie jaar dermate toegenomen, dat we toe zijn aan een volgende stap,” legt Jaco van der Jagt uit. “In het verleden verzorgde ik regelmatig ook zelf de oplevering, net als onze engineers nu, maar op enig moment wordt dat lastig te combineren met je andere taken. Met name het stuk processing, vraagt gewoon beduidend meer tijd. Een spiraalvriezer inpassen in een lijn, of een complete lijn opleveren, is niet een kwestie van neerzetten, stekker in het stopcontact en draaien. Het vraagt om een helikopterview, het moet allemaal naadloos op elkaar aansluiten. Je doet de finetuning en verzorgt de documentatie, training van gebruikers en operators etc. Als het dan ook nog eens een oplevering in het buitenland betreft dan kan het gebeuren dat je weken onderweg bent. Typisch werk dus voor een specialist die vlieguren wil maken.”

Kun jij de overall regie voeren, heb je affiniteit met de voedingsindustrie, een passie voor processingtechnologie én communicatieskills? Mail met Ilse van personeelszaken – hr@foodeq.nl – want FoodeQ heeft dé wereldjob voor jou!

Volg ons op LinkedIn