VAN KOLF TOT KORREL KOELTUNNELS EN HEEL VEEL MEER MOOIE OPDRACHTEN

FoodeQ Processing is synoniem voor turnkey food processing solutions, de logica van alles in de lijn in één hand. FoodeQ Processing is de partner voor alle voedselverwerkende productiestappen, van blancheren en stomen tot en met koelen en vriezen. Recentelijk hebben we een grote vriesinstallatie geleverd aan een Franse frietproducent die friet bakt in eendenvet. Gaffert verzorgde het transport en onze engineers hebben op locatie de installatie verzorgd. Dat doen we waar ook ter wereld. Zo gaat Rick de Feijter rond de kerst 6 weken naar Tasmanië om voor Simplot – een van ’s werelds grootse frietproducenten – een nieuwe frietlijn op te bouwen (transportbanden, trillers en pompbakken). Verder hebben we een biologische maislijn in opdracht voor Green Organics en een mooie order van het Belgische ViaFrites voor een tweede stomer en een koeltunnel. Doen we ook nog trillers? Nou en of. De vraag uit de markt is onverminderd hoog en uiteraard worden in de totaaloplossingen van FoodeQ Processing ook altijd de trillers van FoodeQ Engineering ingezet. Is er ook minder leuk nieuws? “Jawel,” reageert Rick, “ik moet eerst twee weken in quarantaine als ik naar Tasmanië ga. Maar daarna kan ik aan de bak.”

Volg ons op Linkedin