Logo
+31 (0) 167 44 05 00
FoodeQ Engineering

Chester versterkt onze afdeling spareparts & sevices

Chester van Sörnsen de Koste (altijd even spellen en lastig passend op een visitekaartje) is terug op het ouwe nest en dat voelt vertrouwd, zo geeft hij aan. “Eigenlijk ben ik niet terug op het ouwe nest, want toen ik uitvloog zaten we nog op De Zilverhoek en nu in dit prachtige pand aan de Warwickstraat.”

Hij werkte zoals gezegd al eerder bij FoodeQ. “Als allrounder ondersteunde ik van 2014 tot 2019 alle afdelingen als een soort van vliegende keep. Ik ben leergierig en heb hier in die periode veel kennis opgedaan.” Toch haakte hij op zeker moment af. “Met name vanwege de afstand, want ik woonde toen nog in Spijkenisse. Dat was elke dag toch wel een hoop reistijd én ik wilde de verkoopkant op en dat was hier simpelweg toen nog niet aan de orde. Toch ben ik FoodeQ altijd blijven volgen op social media en zag de mooie projecten langskomen, dus ik was aangenaam verrast toen Marinus de Bruijn me polste of ik zin had om terug te komen. De afstand was geen probleem meer, want we waren inmiddels verhuisd naar Nieuw-Vossemeer omdat dit een heerlijke omgeving is voor ons als gezin met twee kindjes. Alle reden dus om te gaan praten met Marinus en we waren er snel uit. Het is een mooie club en een groot deel van de mensen kende ik nog van vroeger, dus dat maakt het extra leuk. Ik heb indertijd zelf geholpen om de afdeling Spareparts & Services op te zetten. De afdeling is gegroeid en geprofessionaliseerd en het is aan mij om als accountmanager dit verder uit te bouwen. Alles wat wij leveren is van topkwaliteit, maar om het in topconditie te houden is het belangrijk om voorzieningen te treffen en dat is waar ik graag met onze klanten over in gesprek ga. Dus bel me voor een afspraak, of stuur een mailtje.” chester@foodeq.nl

Volg ons op LinkedIn