Logo
+31 (0) 167 44 05 00
Vacatures FoodeQ

Groei in goede banen leiden vraagt om goede mensen op alle posities

Alles draait om mensen. We kunnen nog zulke mooie dingen verzinnen (daar heb je trouwens hele slimme mensen voor nodig), maar ons belangrijkste kapitaal zijn onze mensen. Zij maken het verschil.

Goed gekwalificeerde mensen aan boord halen is, in een overspannen markt waar van alle kanten aan talent getrokken wordt, soms best lastig. We hebben ons team de afgelopen maanden weten te verbreden met enkele engineers en projectmensen, maar we willen door. Aan boord houden dat lukt ons wel doordat we uitdagende projecten hebben, een leuk team, goede arbeidsvoorwaarden en ook heel veel leuke dingen buiten het werk om organiseren. Maar actief werven deden we altijd maar een beetje naast ons normale werk en dat gaan we vanaf nu anders organiseren. We zoeken namelijk consequent naar technische versterking en dat vereist focus en daarom zoeken we om te beginnen iemand voor personeelszaken. Want HR is (vanaf nu) voor ons serious business en niet iets wat je, zoals tot op heden het geval was, er maar eventjes bij doet. Werven en actieve loopbaangeleiding zal maken dat we de beoogde groei verder in goede banen kunnen leiden. Daarnaast zijn we naarstig op zoek naar een financial business controller en nog meer engineers. De definitieve vacatureteksten volgen spoedig, maar je hoeft dat niet af te wachten en kunt ons nu al mailen of bellen als jij net zo ambitieus bent als wij.

Join the team, bouw mee aan ons succes en vier samen met ons volgend jaar het 15-jarig jubileum van FoodeQ. Interesse? Mail aan ilse@foodeq.nl.

 

Volg ons op LinkedIn