aanmelding open middag vrijdag 6 december 2019

We zijn trots op onze nieuwe thuisbasis aan de Warwickstraat. De verhuizing staat gepland voor 10 en 11 oktober en op vrijdag 6 december hebben we open huis van 14.00 tot 17.00 uur. Via deze aanmeldpagina kunt u laten weten of u aanwezig bent tijdens deze open middag. Ook als u zich niet heeft aangemeld, bent u natuurlijk toch van harte welkom. Onze deuren staan overigens altijd wagenwijd voor u open, want we ontvangen u maar al te graag bij ons op kantoor, echter op 6 december pakken we wat grootser uit vanwege de officiële opening én het 10-jarig jubileum.

Make-A-Wish Nederland

Dromen is mooi dromen waarmaken is nóg mooier!

Wij hebben naast een droom van een bedrijf, nu ook een droompand kunnen realiseren. Helpt u ons mee om samen met Make-A-Wish Nederland, de dromen van kinderen met een levensbedreigende ziekte uit te laten komen?

Diverse relaties polsten of we ter ere van ons jubileum cadeauwensen hebben. Het antwoord is nee, uw komst is namelijk het mooiste cadeau dat u ons kunt geven. Mocht u toch iets willen schenken, dan vragen we u een bedrag te doneren op de speciaal hiervoor geopende actiepagina op de website van Make-A-Wish Nederland.

De afgelopen jaren heeft Make-A-Wish Nederland al vele duizenden wensen vervuld en daarmee de eigen kracht van deze kinderen en jongeren aangewakkerd. Niet de ziekte, maar het kind en/of de jongere zelf staat centraal en dat maakt de wens tot een unieke beleving.

Wij zorgen voor een feestelijke ontvangst

Een hapje en een drankje zullen uiteraard niet ontbreken, tevens leiden we u met plezier rond in ons nieuwe pand.

Aanmelden voor onze open middag kunt u via het formulier doen of door een e-mail te sturen naar iris@foodeq.nl.

Wij hopen u te mogen ontvangen!