FOODTRUCK & FOOD FOR THOUGHT

Uiteraard beperkt het delen van kennis zich niet tot deze ene dag in het voorjaar, maar op de FoodeQ Informall Friday maken we alle tijd en ruimte om met het hele team van FoodeQ te delen waar we staan en waar we naartoe gaan. Als je namelijk met veel verschillende projecten tegelijk bezig bent, dan kan het gebeuren dat je – bijvoorbeeld door een zakelijke buitenlandtrip – even mist aan welk mooi project je collega’s hebben gewerkt. Op 13 mei was iedereen op kantoor. Na koffie met gebak en een heerlijke lunch bij de foodtruck van Taste Culinair op de parkeerplaats bestond het middagprogramma uit diverse presentaties over gerealiseerde én lopende projecten en nieuwe producten. Piet Oostdijk en Hans Vermeeren verzorgden een duopresentatie over FoodeQ Processing en zoomden in op de ins & outs van de daar ontwikkelde stomers, blancheurs en vriestunnels. Jonne Moerland presenteerde zijn afstudeerscriptie over de groeikansen van FoodeQ (Processing) en Marinus besprak de begroting, orderportefeuille en de plannen in India. Genoeg inspirerende stof tot nadenken. Uiteraard werd de dag in de kantine afgesloten met een gezellige borrel, want netwerken met eigen collega’s is part of the job.

Volg ons op Linkedin