Logo
+31 (0) 167 44 05 00
FoodeQ familiemiddag

Feestelijke FoodeQ Familiemiddag

Op vrijdag 16 juni werd de werkplaats van FoodeQ omgetoverd tot een waar technologisch paradijs. Familie en vrienden werden enthousiast verwelkomd en kregen een inkijk in de wereld van apparatuur voor de voedselverwerkingsindustrie.

In de ontvangsthal stond een team klaar om de gasten te ontvangen met koffie/thee en wat lekkers. In de werkplaats konden de gasten rondlopen tussen de machines terwijl zij van onze collega’s uitleg kregen over de aanwezige machines. Deze machines zullen binnenkort in bedrijf gesteld gaan worden bij één van de grootste aardappelproducenten ter wereld.

Vanuit onze gasten klonken enthousiaste reacties over het vakmanschap en de innovatieve oplossingen van FoodeQ. Ook de demonstraties van CentreQ® werden goed ontvangen. Na de rondleiding door de werkplaats en ons prachtige pand, was er uiteraard nog tijd voor een gezellige borrel.

De FoodeQ familiemiddag bleek dé gelegenheid voor onze collega’s om aan hun dierbaren te laten zien waar zij dagelijks zo gepassioneerd mee bezig zijn. Bovendien was het een succesvolle en waardevolle gelegenheid die de teamgeest en de betrokkenheid binnen het bedrijf versterkten.

Volg ons op LinkedIn