Logo
+31 (0) 167 44 05 00
CentreQ by FoodeQ

KIEZEN VOOR CENTREQ LEVERT SOWIESO EEN EXTRA JAAR GARANTIE OP

CentreQ is ons unieke monitoringsysteem voor trillers dat motorfalen (missynchronisatie) detecteert door de G-krachten in dwarsrichting te meten en actief slag stuurt en monitort in transportrichting. Sinds de introductie wordt het veelvuldig ingezet door onze relaties, maar we zien nu een trend dat de functionaliteit pas echt in de volle breedte wordt benut.

“We merken dat operators de mogelijkheden ontdekken en om dat te stimuleren verzorgen we ook steeds vaker trainingssessies zodat ze weten wat je er allemaal nog meer mee kan,” zegt Jaco van der Jagt. “Op trillers die zijn uitgerust met CentreQ geven we een jaar extra garantie en dat alleen al is voor veel klanten voldoende reden om het aan te schaffen. Dat extra jaar garantie kunnen we afgeven omdat CentreQ zorgt dat de triller in topconditie blijft.”

CentreQ® is uitgerust met Autoscan. Daarmee analyseert de triller zichzelf en stuurt het op de ideale trilfrequentie waarvoor deze is ontworpen. CentreQ anticipeert op invloeden als temperatuur, belading en slijtage en voorkomt dat de triller buiten de toelaatbare grenzen trilt. “Dat werkt automatisch, maar het systeem meet nog meer en geeft signalen af en als je die herkent dan kun je nog beter proactief sturen. Zo voorkom je ernstige schade en kostbare ongeplande downtime. Met CentreQ verleng je de levensduur van de triller én je krijgt een jaar extra garantie, dat is pure winst.”

Weten hoe het werkt? Bekijk het demofilmpje en je weet alles.

Volg ons op LinkedIn